Kuidas maksimeerida airBalticu SUURE KRAHMAMISE müüki?

Me pikka juttu ei tee! Kogu aur läheb peatselt sinu jaoks odavaimate diilide otsimisele.

Aga siin on mõned põhilised punktid, mida tasuks kampaaniast maksimumi võtmiseks teada…

airBalticu sait võib kokku joosta: Eelmine aasta jooksis airBalticu koduleht korduvalt kokku! Olime tunde keset ööd lehel ja panime tasku suurepärase hinnaga lennupiletid.

Aga sellele eelnes tükk aega jamamist. Samas hinnavõit oli tavapiletitega võrreldes üle 800 € terve pere kohta. Seega oli see jaburdamist väärt! Ehk see aasta on nad suurema koormusega arvestanud. Siiski tasub arvestada, et nii võib juhtuda; see ei tähenda, et ei oleks võimalik üldse pileteid saada.

Ülevaateid tasub JA ei tasu ära oodata: Kui sa leiad koheselt endale sobiva kuupäeva ja hinna, siis pigem võta asi kohe ära. Muul juhul säästame sinu aega ja teeme Eesti parimaid ülevaateid odavaimatest kuupäevadest (kes pole kursis, vaata esilehelt, milliseid hinnavaatluseid oleme juba teinud — nii mahukad on ainult Reisitargas).

airBalticu kodulehelt kuupäevade otsimine on paras töö. Igal juhul postitame infot alates kell 00:00 südaööst, kust leiad airBalticu kodulehelt kampaania ülesse jne.

Edasimüüjaid ei pea tingimata kartma: Skyscanneri kaudu võid leida piletiportaalide pisut odavamaid hindu. Kui airBalticu enda leht on olnud maas, siis on vahel saanud teiste portaalide kaudu piletid ära osta.

Samuti leiab Skyscannerist ka airBalticu enda ametliku müügikanali hindade seast. Ühtki piletiportaali me ei oska soovitada. Kõikide reisimisega seotud firmade kohta maailmas leidub kohutavaid “õuduslugusid” netiavarustes, sh lennukompaniid ise. Tasub ise vaadata ja otsustada.

Hinnad ja kuupäevad muutuvad jooksvalt: Krahmamine on lisaks saidi kokku jooksutamisele aktiveerinud reisi- ja puhkusesõpru sedavõrd palju, et hinnad-kuupäevad muutuvad suisa välkkiirelt.

Anname ülevaadete tegemisel endast parima, aga kahjuks käib “ai pekki, see lend on juba võetud” asja juurde.

airBalticu müügid ei ole pettus ega umbluu: Saime ise super hinnaga piletid  ja siin postituses on näha küllaga näiteid odavate piletite ostjatest eelmisel aastal.

AGA! Kindlasti pole igal ajahetkel väga lihtne pileteid endale kindlustada, mistõttu tasub varuda pisut kannatust ning mitte meelt liiga mõruks lasta, kui sel korral ei õnnestunud. Tavahindadega võrreldes on need piletid ikkagi tunduvalt odavamad, mistõttu iga lennu kohta neid lõpmatu kogus pole saadaval.

Müügid on lennupiletite broneerimise aeg: Lennudiilide iseloom on viimase aastakümne jooksul pisut muutunud. Kui pole just ärireis käsil, siis soovitame osta lennupileteid ainult müükide ajal.

Näiteks Ryanair teeb iga nädal välkmüüke, mille puhul on iga kord fookuses pisut erinevad sihtkohad, lennuajad jne. Kui oled ühte vaadanud ja pettunud, siis ei saa olla veendunud, et järgmises pole üks tõsine megadiil saadaval just sinu enda eelistuste põhjal.

Eksklusiivne Reisitarga Messengeri kanal: Meil on ka eksklusiivne Reisitarga Messengeri kanal, mida me ei spämmi. 1-2x nädalas saadame parimaid reisileide ja lennudiile. Lisaks jagame juhuslikkuse alusel lennufirmade kinkekaarte. Kindlasti jagame airBalticu kokkuvõtet ka tolles kanalis! ÜHINE SIIT!

NB! Tasub olla ettevaatlik reisiportaalidega, kes “re-postitavad” Suure Krahmamise diile päevi hiljem.

Eelmine aasta märkasime, et mitmel portaalil olid need kontrollimata hindadega ja seda tehti lihtsalt mingite klikkide saamise eesmärgil. Kindel ei saa olla, aga sisetunne ütleb, et lõviosa diilidest müüakse ikkagi esimese 48h jooksul küll ära.