18 tüüpi, keda sa võid hostelites kohata (ja mida nad ütlevad)

 

girl-805270_640

Hea haldjas
Ma tulin just kolm nädalat kestnud heategevuslikust safarist, kus ma aitasin vabatahtlikuna Kongo šimpansidele uut puumaja ehitada ja maailma paremaks muuta!

pexels-photo (3)

Elupõline rändur
Nüüd olen juba kaks aastat Londonis elanud, aga ma ei nimetaks seda kanna kinnitamiseks, see on lihtsalt üleminekufaas. Mul on juba lennupiletid Panamasse ja Elevandiluurannikule ära broneeritud.

alcohol-428392_640

Topsisõber
Nonii, rahvas, kus siin hostelis beer pongi mängida saab? Kellelgi õlut on järgi? Ma lähen toon poest juurde!

computer-1185569_640

Privilegeeritud eks-abiturient
Ma lõpetasin paar kuud tagasi keskkooli ja praegu on plaanis enne Cornwelli õppima minekut vähemalt aasta aega igal pool ringi reisida.

concert-768722_640

Paadunud fänn
Ma teen Justin Timberlake terve tuuri kaasa, nii et juba ülehomme lendan Aucklandi!

man-holiday-people-face

Kogenud känd
Aasta oli vist 2003, kui ma läksin oma ma-ei-mäleta-mitmendast eksnaisest lahku ja nüüd olen olnud teel juba üle kümne aasta. Kui sa tahad elunõu, siis küsi minult … või parem mitte!

books-927394_640

Paras planeerija
Mul oli juba enne reisile minekut kõik broneeringud tehtud, bussi- ja rongiajad välja prinditud .. ahjaa, helistasin siia hostelisse, et küsida, kas neil ikka röster on olemas. Sellised asjad on minu jaoks planeerimisel tähtsad!

alcohol-bar-party-cocktail

Klubihundid
– Kui me olime Pariisis, siis see Le Chateau klubi oli ikka ulmeline, kahju, et kõik kokteilid olid üle 30 €
– Oujaa, aga nüüd siin peame kindlasti minema Manic Friday’sse, Vortexisse, Fandangosse, Samir Clubi ja ….

pexels-photo (4)

Tagasihoidlik tegija
Viimased seitse aastat olen vähemalt iga paari kuu tagant pikemale reisile läinud, aga tead, ikka tunnen, et nii palju on veel maailma näha. Kõik on veel ees.

yoga-1146277_640

Joogaguru
Õppisin pool aastat Balil joogainstruktoriks ja nüüd elan oma unistuste elu. Reisin ühest eksootilisest riigist teise, õpetan joogat ja olen tänulik. Muide, kas sa oled kuulnud midagi raamatust Eat Pray Love?

ladybug-54311_640

Puukallistaja-lepatriinu
Siin hostelis pole piisavalt rohelust, mul jäi viimasest ökolaagrist aprikoosiseemneid järgi, nii et istutan siia aeda mõne viljapuu. Läheks ainult idanema!

black-and-white-man-person-eyes

Võrgutaja
Jaa, kui elu on mulle midagi õpetanud, siis seda, et võimalused kaovad kiiresti. Meil on nii vähe aega siin riigis jäänud ja … ma olen harjutanud oma feik aktsenti ehk juba piisavalt kaua, et sellega muljet avaldada?

man-869215_640

Vandenõuteoreetik
Kuule, ma ütlen sulle juba kümnendat korda, et kraanivesi pole tavaline H2O, vaid see on neutrumkiirtega töödeldud ja teeb meid kõiki väga-väga haigeks. See on kõik ülemaailmse FETABETA organisatsiooni kätetöö!

guy-690653_640

Juhukülaline
Ma ei teagi, miks ma siin olen. Üks sõber vist mainis millalgi, et hostelites on kõvasti odavam, aga ma ei tea. Siin on liiga palju voodeid ühes toas. Ja miks on külmik õllepudeleid täis? Rõve!

man-1055321_640

Kange kitarrist
*mängib kitarril viisi, mille õppis ära LearnGuitar YouTube kanalist ja mida kõik ruumis viibijad teavad*

office-625893_640

Digirändur
Praegu teen ühe Guatemala riidevabriku jaoks arvutiprogrammi abil uusi kleitide disaine, tead, tänapäeval ei pea ikka kindlas kohas üldse töötama. Homme kavatsen seda edasi teha mõne kauni kose juures.

girl-1238517_640

Musta mineviku katja
Ee .. ma olin enne seda pikemat reisi sekretär, jah .. käisin korterites ja pakkusin .. vaipu

-pärast kuuendat drinki-

Sa pead mulle lubama, et sa ei ütle seda kellelegi? Said aru? Ähäh, ma tapsin Tai väikekülas ühe USA noorpaari ära ja kasutasin nende krediitkaarte, et siia ajutiselt elama tulla.

banknote-15628_640

Rahakas messias
Ma olen nüüd leidnud elus tõelise tähenduse! Elada tuleb hinge ja iseenda jaoks, enne töötasin pangasektoris ja teenisin 6500 eurot kuus, see oli niiii võlts maailm, ausalt kohe. Nüüd mängin šamaanitrumme, sõidan äriklassis ühest riigist teise ja räägin hostelites, et raha pole tegelikult tähtis.

Anna kommentaarides teada, keda lisaksid nimekirjale juurde!

Leave a Comment